https://printpack.lv/wp-content/uploads/2023/03/Brother-GTX-Pro3-760x420.png

Brother GTX Pro

Mūsdienīgs aprīkojums drēbju apdrukai

Brother GTX PRO piedāvā nozarē vadošās tiešās drukas iespējas apģērbam. Kompakts, ātrdarbīgs, videi draudzīgs un integrēts ar saderīgu programmatūru, GTX Pro ir pietiekami elastīgs, lai padarītu to par ideālu papildinājumu jebkurai drukas ražošanas līnijai.

LABĀKAIS DRĒBJU PRINTERIS IR KĻUVIS VĒL LABĀKS…

Videi draudzīgas, sertificētas tintes…

Brother DTG Direct to Garment Printer tinte tiek ražota, izmantojot ekskluzīvu Brother DTG formulu, lai nodrošinātu vislabākos drukāšanas rezultātus no jūsu DTG printera. Šī apģērbu tinte ir viena no pirmajām, kurai ir ne tikai Oeko-Tex® sertifikācija, bet arī GOTS apstiprināta un CPSIA* saderīga, nodrošinot to drošu drukāšanai un videi draudzīgu. Tie arī lepojas ar vienu no labākajiem mazgāšanas noturības rādītājiem DTG nozarē.

KAS JAUNS BROTHER GTX PRO?

Brother GTX Pro Direct to Garment Printer ir aprīkots ar rūpnieciskas kvalitātes baltu drukas galviņu, kas cirkulē tinti gan drukas galviņā, gan visā iekārtā, ievērojami samazinot baltā papīra izšķērdēšanu. Brother GTX Pro DTG printeris tagad var ietvert jaunu “ātro režīmu”, kas samazina drukas laiku par 10%, vienlaikus saglabājot 1200 dpi drukas kvalitāti.

DTG iekārta, kas vienmēr ir gatava drukāšanai…

Jauns vāciņa dizains nodrošina ievērojami īsāku iztukšošanas laiku, un lielākas krāsu apakštvertnes tagad tiek atkārtoti uzpildītas drukāšanas procesa laikā, kas nozīmē, ka iekārta vienmēr ir gatava nākamajai izdrukai. Baltās tintes cirkulācijas sistēma visā iekārtā un drukas galviņā novērš nepieciešamību veikt rīta sagatavošanās darbus. DTG drukāšana nekad nav bijusi tik vienkārša.

5-10 minūtes iknedēļas apkope…

Jaunā pārveidotā apkopes iekārta ļauj noņemt nevajadzīgas tīrīšanas procedūras. Tas arī vienkāršo izlietojamo detaļu nomaiņu, atvieglojot operatoram tām piekļuvi. Izmantojot mazākas skalošanas putas, tiek samazināta Brother detaļu ražošanas ekoloģiskā pēda, jo tiek izmantots mazāk materiālu, padarot Brother GTX Pro par lielisku videi draudzīgu drēbju printeri.

smpl03
smpl02
smpl01
smpl04

Drukas tehnoloģijaTiešās Drukas printeris apģērbam/tekstilam
Drukas ātrumslīdz 50 apdrukas vienību stundā
Iekārtas izmēri1400 x 1300 x 550 mm (W x D x H)
Iekārtas svars120 kg
Maksimālais drukas laukums406.4mm x 533.4mm
Piegādāta plāksne355.6mm x 406.4mm
Tintes veidsŪdens bazes pigmenta tinte
Tintes krāsasCMYK + W
Drukas galvu skaits2
Izšķirtspēja1200 dpi x 1200 dpi